• Address: Mountain Drive, Varick Str, UK
  • Certified: ISO 9001: 2010

Systeembeheer en Support

  • Het op de juiste manier beheren van uw computers is erg belangrijk, maar lang niet iedereen heeft hier tijd voor. Heeft u niet voldoende tijd om uw apparaten op de juiste manier te beheren of weet u simpelweg niet hoe u dit moet doen? Dan kunt u het beheer van uw computers ook uit handen geven aan M-ICT. Onze systeembeheer zorgt voor een optimaal functioneren van uw computers en/of andere IT apparatuur.

M-ICT: uw systeembeheer in handen van een professional

  • M-ICT kan het systeembeheer van uw computers volledig voor u uit handen nemen. Zo bespaart u niet alleen tijd en energie, maar weet u ook zeker dat uw systemen goed werken. U hoeft zich geen zorgen te maken om virussen, maar wij kunnen u bovendien garanderen dat uw systemen volledig up-to-date zijn. U kunt de beste systemen gebruiken binnen uw bedrijf, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.

Vragen over uw computers? Wij staan voor u klaar

Wij helpen u niet alleen uw systemen goed te laten functioneren, maar staan ook voor u klaar als u vragen heeft over uw computer. Komt u voor een probleem of vraagstuk te staan tijdens het werken, dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Benader M-ICT door middel van de online support tool en u krijgt direct antwoord op al uw vragen.
Naast systeembeheer & support levert M-ICT nog meer diensten zoals reparatie service en cloud diensten. Wilt u meer weten bel ons gerust op 0348 794 520 of stuur ons een e-mail.
Meer weten over ons professionele systeembeheer en support? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Bent u geïnteresseerd in het uit handen geven van uw systeembeheer aan M-ICT? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Online Support

Voor online support dient u eerst contact op te nemen met één van onze medewerkers. Deze zal u verdere aanwijzingen geven.

WhatsApp chat