Reparatie service

reparatie service van M-ICT. Een kapotte pc, laptop, tablet of telefoon. M-ICT helpt u graag door uw apparaat vakkundig te repareren.

Professionele computer-, laptop- en tablet reparatie service

De gemiddelde computer, laptop en tablet heeft een lange levensduur, maar toch kan het voorkomen dat het apparaat snel kapot gaat. In dit geval hoeft u niet meteen in een nieuwe computer, laptop of tablet te investeren, maar kunt u ook contact opnemen met M-ICT reparatie service. Wij repareren uw apparaat op hoog niveau, zodat u hier weer vele jaren plezier van heeft.

 

Smartphone kapot? Wij helpen u graag

U kunt gebruik maken van onze dienstverlening bij een kapotte computer, laptop of tablet, maar wij kunnen u ook helpen door uw kapotte smartphone te repareren. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten smartphones snel en vakkundig repareren.

 

De reparatie service van M-ICT

Wij kunnen verschillende soorten reparaties uitvoeren om uw computer, laptop, tablet of smartphone weer naar behoren te laten werken. Denk hierbij aan:

  • Het verwijderen van een virus.
  • Het sneller maken van uw computer of laptop.
  • Het opnieuw installeren van uw computer of laptop.
  • Het maken van een back-up van uw apparaat.
  • Het terughalen van verloren data op uw apparaat.
  • Het upgraden van uw computer of laptop.

 

Ook kunt u bij ons terecht als u uitleg nodig heeft over het gebruik van uw computer, laptop, tablet of smartphone. En heeft u hulp nodig bij het kopen van een nieuw apparaat? Dan kunt u ook contact met ons opnemen om professioneel en onafhankelijk aankoopadvies te ontvangen.

 

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Direct een afspraak inplannen voor een reparatie? Neem dan ook contact met ons op en we plannen uw afspraak direct voor u in.

Naast een goede reparatie service kunnen wij u nog meer diensten aanbieden. Denk hierbij aan systeembeheer, support maar ook diverse cloud diensten.