• Address: Mountain Drive, Varick Str, UK
  • Certified: ISO 9001: 2010

Cloud diensten

De cloud diensten van M-ICT

M-ICT biedt verschillende cloud diensten aan. Door gebruik te maken van onze cloud diensten, maakt u het afronden van uw belangrijke werkzaamheden veel gemakkelijker. Met de cloud diensten van M-ICT kunt u namelijk altijd werken, waar en wanneer u maar wilt.

Cloud e-mail

Wilt u altijd en overal uw e-mails kunnen bekijken? Dan is dit mogelijk met de cloud e-mail van M-ICT. Met onze cloud e-mail staan uw mails en afspraken altijd veilig in de cloud, maar zijn ze wel te allen tijde toegankelijk.

Online werkplek

Met de online werkplek van M-ICT kunt u zelf kiezen wanneer u wilt werken en waar u dit wilt doen. Alle bestanden worden veilig opgeslagen in de cloud, waar u er altijd bij kunt. En omdat de bestanden goed beveiligd worden, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw bestanden bij andere mensen terecht komen.

Cloud backup

Nooit meer problemen door het verliezen van belangrijke bestanden? Maakt u gebruik van de cloud backup van M-ICT, dan kunt u uw verloren bestanden te allen tijde terugzetten. Een belangrijk vangnet voor iedere organisatie!

Bestanden delen

M-ICT maakt het mogelijk om uw bestanden snel en gemakkelijk te delen met uw contacten naar keuze. U kiest zelf wie uw bestanden mogen inzien of bewerken, hoe uw bestanden opgeslagen moeten worden en tot wanneer de bestanden openbaar zijn voor andere contacten. Zo heeft u de beveiliging en toegankelijkheid van uw bestanden helemaal zelf in handen.

VoIP diensten

Met de VoIP diensten van M-ICT bent u altijd bereikbaar met hetzelfde nummer. Niet alleen als u op kantoor bent, maar ook als u in de auto zit, thuis bent of alleen uw mobiele telefoon bij u heeft.

Webhosting

Wilt u een website laten maken, maar heeft u geen idee hoe dit precies werkt? Dan kunt u het gehele proces van de websiteontwikkeling uit handen geven aan M-ICT. Niet alleen het ontwikkelen van de website, maar ook het afsluiten van een hostingpakket wordt volledig voor u uit handen genomen.

Meer weten over onze cloud diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wilt u een afspraak maken met onze medewerkers om de mogelijkheden van onze cloud diensten te bespreken? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

WhatsApp chat